Cosul tau de cumparaturi este gol.

Treci la conţinutul principal »

Contacteaza echipa noastra

ContactMagazinul nostru, ramane in contact cu clientii nostrii. Pentru noi, comunicarea este un pas important in relatia pe care incercam sa o construim cu orice client. Din aceasta cauza, va lasam atasat in aceasta pagina, un formular de contact, prin care va puteti exprima sau transmite, doleantele, parerile, sau chiar cererea de informatii referitoare la produsele si serviciile noastre.
Daca aveti intrebari despre comanda dumneavoastra, ne puteti scrie si la adresa contact@distribuitoare-incalzire.ro sau ne gasiti la telefoanele:Date de identificare conf. legii 441/2006 Art.74 Alin.(5) :
S.C. DAVER AMBIENT S.R.L.
Sediu Social: STR. GENERAL DRAGALINA 13 C, Sacele, Brasov
CUI: 17575003
NR. Inreg. Reg. Com.: J08/1217/20050371-489-332 | 0734-762-543 | 0760-939-577Informaţie de contact

* Câmpuri obligatoriiContactAtentie! Magazinul Distribuitoare Incalzire, reprezentat de S.C. Daver Ambient S.R.L nu doreste sa primeasca informatii confidentiale sau asupra proprietatii de la dumneavoastra prin intermediul site-ului nostru Web. Va rugam sa luati la cunostinta ca orice informatii sau material trimis la www.distribuitoare-incalzire.ro nu va fi considerat confidential. Prin trimiterea catre www.distribuitoare-incalzire.ro a oricaror informatii sau materiale acordati www.distribuitoare-incalzire.ro si implicit S.C. Daver Ambient S.R.L. o licenta nerestrictionata si irevocabila de a folosi, reproduce, expune, efectua, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii si sunteti, de asemenea, de acord ca www.distribuitoare-incalzire.ro reprezentat de S.C. Daver Ambient S.R.L are libertatea de a folosi oricare idei, concepte, know-how sau tehnici pe care ni le-ati trimis in orice scop.