Cosul tau de cumparaturi este gol.

Treci la conţinutul principal »

Cum efectuati plata

PlataDupa ce ati terminat cumparaturile, veti vedea in partea superioara a site-ului, cate produse sunt in cosul dumneavoastra de cumparaturi. Dupa acel buton, se afla si acela care va finaliza activitatea dumneavoastra in magazinul nostru. "Finalizare comanda".

 La finalizarea actiunii, aveti urmatorii pasi, de parcurs:

- Metoda de finalizare comanda
- Informatii facturare
- Informatii de livrare
- Metoda de livrare
- Informatii plata
- Previzualizare comanda

1. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formular si sa apasati butonul de "Trimit comanda".


2. Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola in boxul din dreapta si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati "Trimit comanda".

 Modalitatea de plata

Plata produselor achizitionate din magazinul nostru, se efectueaza prin metoda RAMBURS. Puteti alege sa platiti la livrare, prin ordin de plata, in rate sau direct cu cardul online. In functie de modalitatea preferata, veti primi instructiuni suplimentare, telefonice, daca este cazul.

 Puteti efectua plata online cu cardul, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2 ). Atentie! Acest serviciu este momentan indisponibil.

 Salvarea Datelor

PlataDupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior. In contul deschis cu ocazia unei comenzi, puteti vedea statusul acesteia in timp real, care este consultant de vanzari care se ocupa de comanda dumneavoastra, ce data de livrare s-a stabilit, daca si cand s-a livrat comanda, si multe altele.

 

Livrarea comenzilor

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Produse noi