Cosul tau de cumparaturi este gol.

Treci la conţinutul principal »

Cateva cuvinte despre noi

Tevi ComoPexDistribuitoare Incalzire reprezentat de S.C. Daver Ambient S.R.L. este un magazin online, deschis in anul 2011, din respectul si dorinta de a aduce clientilor nostrii, cele mai bune produse, dar si informatii complete despre acestea.  Deschis online din pasiunea pentru calitate, magazinul nostru va ofera tot ceea ce aveti nevoie.

Pentru persoane fizice, dar si pentru firme si companii, incercam sa oferim tuturor, fara principii comerciale sau financiare,  experienta unor cumparaturi de calitate, online. In perioada ce urmeaza www.distribuitoare-incalzire.ro va incerca sa devina un model pentru toti cumparatorii online, dar si pentru comunitatea noastra, si sa ofere o experienta completa pentru toti vizitatorii magazinului nostru. Tot ce trebuie sa stiti este ca, echipa noastra, este aproape de voi, oferindu-va produse de calitate, si experiente unice in cadrul cumparaturilor pe care dumneavoastra le faceti in acest magazin.

Ce trebuie sa mai stiti despre noi? Magazinul www.distribuitoare-incalzire.ro, nu face diferente de nici un fel, nu aplica stratageme pe motive etnice, financiare sau de varsta. La noi in magazin, toata lumea este binevenita!

Si pentru a va dovedi acest lucru, va lasam sa parcurgeti produsele pe care magazinul nostru le prezinta. Veti vedea ca, acestea sunt dedicate tuturor, celor care vor sa cumpere produse de calitate, pentru micile sau marile constructii sau reparatii din domeniul instalatiilor, sau a incalzirii in pardoseala. 

Tevi ComoPexDistribuitoare Incalzire, ii asteapta pe toti clientii nostrii cu produse de cea mai inalta clasa, cu efective de calitate superioara, recunoscute la nivel european dar si international. Nu facem rabat de la calitate, ba mai mult, vrem sa subliniem ca, toate produsele pe care le gasiti in magazinul nostru, sunt atent verificate de catre echipa noastra, inainte ca ele sa ajunga la dumneavoastra. (acolo unde este cazul, si putem sa o facem).

Distribuitoare Incalzire, ii asteapta pe toti clientii nostrii cu: Sisteme Pex -  Teava ComoPex, Fitinguri, Distribuitoare, Adaptori, Electrovalve, Robineti, Accesorii. Elemente pentru incalzirea in pardoseala -Tevi bariera de oxigen, Distribuitoare, Supape amestec, Supape motorizate, Termostate, Senzori, Sisteme comunicare, Accesorii.

Produse noi