Cosul tau de cumparaturi este gol.

Treci la conţinutul principal »

Info legal

Info legalOrice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.distribuitoare-incalzire.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul si magazinul nostru, va fi considerata tentativa de frauda si va fi pedepsita penal conform legislatiei romane in vigoare de catre autoritatile competente.

Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Orice litigiu aparut intre utilizatorii site-ului si www.distribuitoare-incalzire.ro va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.


Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice, numai cu acordul prealabil al utilizatorului. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Info legalUtilizarea site-ului: Informatiile publicate pe acest site sunt informatii de interes general despre magazinul Distribuitoare Incalzire, produsele comercializate de acesta, cat si alte informatii considerate de Distribuitoare Incalzire ca fiind de interes pentru utilizatori. Informatiile sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit.   

 www.distribuitoare-incalzire.ro reprezentat de S.C. Daver Ambient S.R.L. este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra acestui site, respectiv asupra designului si continutului acestuia.

Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale S.C. Daver Ambient S.R.L, prevazute de legislatia in vigoare.

Produse noi