Distribuitoare Incalzire
 
 

Cateva cuvinte despre noi

Distribuitoare Incalzire

Bună! Îți mulțumim că ne vizitezi!

▣ Distribuitoare Încalzire este un magazin online din rețeaua Daver Ambient. Magazinul nostru este deschis în online încă din anul 2011. Din respectul către clienții noștri și dorința de a aduce cele mai bune produse dar și informații complete despre acestea, am deschis în anul 2011 magazinul online Distribuitoare Încălzire. Deschis online din pasiunea pentru calitate, magazinul nostru îți oferă produsele de care ai nevoie.

▣ Pentru toată lumea

▣ Pentru persoane fizice dar și pentru firme și companii, încercam să oferim tuturor, fără principii comerciale sau financiare, experiența unor cumpărături online de calitate. De la deschidere și până acum www.distribuitoare-incalzire.ro a încercat să devină un model pentru toți cumpărătorii online dar și pentru comunitatea noastră și să ofere experiențe complete pentru toți vizitatorii magazinului nostru. Tot ce trebuie să știi este că echipa noastră este aproape de tine, oferindu-ți produse de calitate si cumpărături fără bătăi de cap.

▣ La noi în magazin toată lumea este binevenită! Și pentru a-ți dovedi acest lucru, te lăsăm să parcurgi categoriile de produse pe care magazinul nostru le prezintă. Vei vedea că acestea sunt dedicate tuturor, celor care vor să cumpere produse de calitate, pentru micile sau marile construcții sau reparații din domeniul instalațiilor sau domeniului ”încălzire în pardoseală”.

▣ Produse de calitate

▣ Magazinul Distribuitoare Încălzire, îi așteaptă pe toți clienții noștri cu produse de calitate, recunoscute la nivel european dar și internațional. Nu facem rabat de la calitate, ba mai mult, vrem să subliniem că toate produsele pe care le gasești în magazinul nostru sunt atent verificate de către echipa noastră de experți, înainte ca ele să ajungă la tine. (acolo unde este cazul si putem să o facem).

▣ Distribuitoare Încalzire, îi așteaptă pe toți clienții noștri cu: Sisteme Pex - Teava ComoPex, Fitinguri, Distribuitoare, Adaptori, Electrovalve, Robineti, Accesorii. Elemente pentru incalzirea in pardoseala -Tevi bariera de oxigen, Distribuitoare, Supape amestec, Supape motorizate, Termostate, Senzori, Sisteme comunicare, Accesorii.

 
Distribuitoare Incalzire
 
Distribuitoare Incalzire
 
Distribuitoare Incalzire
Top