Distribuitoare Incalzire
 
 

Cum se livreaza produsele

Distribuitoare Incalzire

Informații despre livrare

▣ Produsele comandate în magazinul nostru se livreaza în toată țara, utilizând modalitatea și termenul de livrare alese de tine la efectuarea comenzii. Produsele se afla în ambalajul original, sigilat, al producatorului și sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

1. Livrare

▣ Vânzătorul se obligă sa expedieze bunurile comandate de client în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător.

2. Transport - Ambalare

▣ În afară de cazul în care este agreat de Vânzător și Cumpărător diferit, Vânzatorul se descarcă de riscurile și responsabilitatile asociate cu Bunurile în momentul predării acestora către societatea de curierat intern cu care Vânzătorul colaborează sau către reprezentantul Cumpărătorului. Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare. Vânzătorul va efectua livrare Bunurilor către Cumpărător pe teritoriul României.

3. Produse resigilate

▣ Produsele resigilate sunt produse functionale, testate și verificate de către tehnicienii noștri, ale caror ambalaje au fost deschise. Aceste produse pot prezenta mici probleme estetice, cum ar fi urme de atingere sau de utilizare. Datorită faptului că produsele au fost resigilate din diverse motive, există posibilitatea ca pachetul să nu conțină toate accesoriile originale, sau părți din ambalajul original. Accesoriile care asigură funcționalitatea produsului sunt prezente întotdeauna, în descrierea produsului. Date fiind natura acestor produse și reducerile substanțiale de preț față de produsele similare sigilate, garanțiile oferite nu acoperă aceeași perioadă ca la produsele noi, sigilate. Perioada de garanție este specificată pentru fiecare produs resigilat în parte.

▣ Conditiile de utilizare, manipulare si transportare a unui produs resigilat sunt aceleasi ca cele de la produsele sigilate. Produsele resigilate nu beneficiaza de eventualele promotii care insotesc produsele noi. Recomandam verificarea imediat dupa receptie a acestor produse. Nu se accepta returul produselor pentru accesorii lipsa sau pentru alte motive care sunt prezentate in starea produsului.

▣ Pentru aceasta categorie de produse, contravaloarea se returneaza doar in urmatoarele conditii:

▣ produsul se defecteaza in perioada de garantie prevazuta; defectul nu poate fi remediat intr-un interval de 30 de zile lucratoare; produsul defect nu poate fi inlocuit cu un produs similar.

 
Distribuitoare Incalzire
 
Distribuitoare Incalzire
 
Distribuitoare Incalzire
Top