Distribuitoare Incalzire
 
 

◉ Control exclusiv prin Internet

◉ Control exclusiv prin Internet

Administrarea casei tale devine simplă atunci când folosești sistemul SALUS Smart Home. Acesta permite controlul de la distanță, de oriunde te-ai afla, folosind aplicația instalată pe smartphone, tabletă sau de pe web.

Sistemul Salus Smart Home a fost creat special pentru a eficientiza consumul de energie. Conectând unul sau mai multe termostate inteligente, poți controla individual temperatura din fiecare încăpere, asigurând constant temperaturi confortabile în funcție de preferințe, iar în același timp se reduc pierderile de energie termică, apărute din cauza încălzirii încăperilor nelocuite.

Pentru a conecta dispozitivele în sistem, mai întâi trebuie să descarci gratuit aplicația Salus Smart Home pe smartphoneul sau tableta ta, iar apoi instalezi dispozitivele respectând pașii din ghidurile de instalare furnizate.

La baza sistemului Salus Smart Home stă Gateway-ul UGE600, care permite utilizatorului să conecteze dispozitive care mai apoi comunică între ele. Acesta se conectează la internet prin router prin WiFi sau cablu ethernet. Restul dispozitivelor din sistem se conectează la gateway prin rețeaua wireless ZigBee.

Instalând aplicația Salus Smart Home pe smartphone, tabletă sau accesând-o direct de pe web, se pot controla toate dispozitivele adăugate în sistem, de la distanță, de oriunde te-ai afla.

Dispozitivele pot fi controlate de la distanță atâta timp cât smartphone-ul sau tableta este conectată la internet.

Folosind tehnologia OneTouch™, există posibilitatea de a stabili reguli de funcționare pentru fiecare dispozitiv în parte. Spre exemplu, se poate seta termostatul să activeze o priză inteligentă în funcție de temperatura setată (încălzire electrică) sau un senzor de fereastră să determine oprirea încălzirii când fereastra este deschisă. Funcția OneTouch™ se va activa direct din aplicația Smart Home, descarcată gratuit din App Store sau Google Play.

Setează direcţie descendentă

11 Produs(e)

Setează direcţie descendentă

11 Produs(e)

 
Distribuitoare Incalzire
 
Distribuitoare Incalzire
 
Distribuitoare Incalzire
Top