Distribuitoare Incalzire
 
 

▣ Home Inclusive Original

▣ Home Inclusive Original

Home Inclusive® Original este un sistem dedicat controlului temperaturii în mai multe zone din vile şi clădiri comerciale.

Dedicat sistemelor de încălzire clasice cu radiatoare și/sau prin pardoseală cât și sistemelor de încălzire și răcire în 2 țevi, prin pardoseală, convectoare de șapă, pereți, tavane; cu controlul punctului de rouă pentru evitarea apariției condensului.

Termostate de ambianță electronice ce folosesc tehnologia de control PWM (pulse width modulation) realizând un control proporțional cu actuatoare termoelectrice on/off. Modele cu reglaj analogic sau cu afișaj iluminat, cu sau fără ceas programator. Variante pentru regim încălzire-răcire cu intrare pentru senzor de șapă sau detector de condens.

Fără baterii.

Termostatele pot funcționa în conjuncție cu bazele de conectare dar pot fi conectate și direct la actuatorul termoelectric.

Baza de conectare este partea sistemului la care se conectează termostatele, actuatoarele termoelectrice ale distribuitorului tensiunea de alimentare, termostatul change-over, detectorul de condens. Variante disponibile cu releu pentru comanda pompei distribuitorului și a cazanului funcție de necesarul de căldură transmis de termostate. Conectarea electrică a componentelor sistemului se realizează cu cleme rapide, algortim clar de conectare. Montarea pe şină DIN sau pe perete.

Actuatoare termoelectrice pentru controlul distribuitoarelor de încălzire/răcire cu radiatoare sau prin pardoseală. Protejate la scurgeri de apă, condens şi umiditate excesivă. Adaptoarele pentru montarea pe orice tip de distribuitor, ventil de zonă.

Setează direcţie descendentă

1 Produs(e)

Setează direcţie descendentă

1 Produs(e)

 
Distribuitoare Incalzire
 
Distribuitoare Incalzire
 
Distribuitoare Incalzire
Top